USUSRET VALENTINOVU

06.02.2012

Hrvatski dom Vukovar - ponedjeljak, 13. veljače 2012. u 20.00 sati

 

Ulaznice: 30 kuna.

 

Ususret Valentinovu - Trio CantabileTRIO CANTABILE –
KONCERT USUSRET VALENTINOVU
Večer uoči Valentinova, za sve zaljubljene i one koji će to tek biti, dašak romantične atmosfere kroz popularne melodije donosimo. Trio Cantabile čini dvoje istaknutih hrvatskih kazališnih solista Tvrtko Stipić i Danijela Pintarić te sjajni klavirist Mario Čopor.
Tvrtko Stipić, solist HNK u Zagrebu svojim moćnim tenorom i izraženom muzikalnošću uvijek iznova oduševljava kazališnu i koncertnu publiku diljem Hrvatske i Europe. Danijela Pintarić, zvijezda kazališta Komedija u Zagrebu koju često nazivaju divom mjuzikla, sopranistica je vrhunskog glasa i fascinantne mugućnosti transformacije u razne glazbene stilove. Mario Čopor, korepetitor na odsjeku pjevanja Muzičke akademije u Zagrebu zbog svoje je lakoće sviranja, preciznosti i muzikalnosti već godinama omiljena klavirska pratnja mnogim istaknutim hrvatskim umjetnicima.
Na bogatom i raznolikom repertoaru naći će se najljepše i najpoznatije ljubavne pjesme iz operne i operetne literature, ali i iz popularnih mjuzikala i filmova, tako da će svatko moći pronaći nešto po svom glazbenom ukusu.



Pročitajte još iz rubrike - koncerti:


Sljedeći unos:
Subota , 22.10.2011
GODIŠNJI KONCERT GLAZBENE ŠKOLE


Prethodni unos:
Utorak , 24.04.2012
Zagrebački liječnici pjevači


Arhiva članaka - koncerti
Sa današnjim danom smo objavili 101 članaka na web stranicama u kategoriji koncerti!
Pregledajte sve objave