VITEZ BEZ KONJA

02.10.2018

VITEZ BEZ KONJA, predstava osječkog Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića, gostuje u Hrvatskom domu Vukovar - u utorak, 2. listopada 2018. godine u 9:30 i u 11:00 sati. Organiziran je posjet vukovarskih dječjih vrtića i osnovnih škola, a predstava je namijenjena djeci od 3 godine i više.

 

Vitez bez konja je topla i duhovita priča o Vitezu bez Konja i Konju bez Viteza koji se uzajamno traže, jer su jedan bez drugog nepotpuni i nesretni. Na svome putovanju sreću zločeste Razbojnike, Zmajeve, Čarobnjake ali sve to ih ne sprječava da budu ustrajni u svojoj želji da pronađu istinskog prijatelja. Kada se konačno pronađu naravno da mogu osloboditi i Kraljevnu koja je zarobljena u kuli, kako to već mora biti… Na kraju puta susreću i najtraženiju osobu u prosincu koju dovode djeci zajedno s brojnim iznenađenjima.

Autorica Marta GuÅ›niowska posljednjih desetak godina je najizvođenija i najnagrađivanija autorica drama za djecu u Poljskoj i ovo je prvo uprizorenje njene drame u Hrvatskoj. (Jasmin Novljaković)



Pročitajte još iz rubrike - Kazalište:


Sljedeći unos:
Srijeda , 24.10.2018
RODIJACI


Prethodni unos:
Srijeda , 26.09.2018
TRAŽI SE NOVI SUPRUG


Arhiva članaka - kazalište
Sa današnjim danom smo objavili 309 članaka na web stranicama u kategoriji kazalište!
Pregledajte sve objave