TRAŽI SE NOVI SUPRUG

26.09.2018

Kazalište Kerempuh s komedijom Mire Gavrana TRAŽI SE NOVI SUPRUG u režiji Željka Koenigsknechta gostuje u Hrvatskom domu Vukovar - u srijedu, 26. rujna 2018. godine u 20 sati.

 

Ulaznice: 40 kn parter, 30 kn balkon. Prodaja na blagajni Hrvatskog doma radnim danom 10-13 sati i 2 sata prje predstave. Informacije i rezervacije u isto vrijeme na tel. 450-679.

 

˝Traži se novi suprug˝ neobični je spoj komedije karaktera i komedije situacije te pruža brojne mogućnosti glumcima za stvaranje atraktivnih likova. Miro Gavran, jedini živući dramatičar u Europi koji ima kazališni festival posvećen isključivo njegovim dramama, u ovom djelu s izrazitim simpatijama oslikava prepoznatljive junake naše svakodnevice koji nastoje ostvariti svoje snove i ambicije. Duhoviti dijalozi i dinamičan zaplet bogat brojnim obratima razlog su zbog kojeg je  ova komedija odigrana preko 100 puta, u Zagrebu i Hrvatskoj. Isto tako, izvedena je u Slovačkoj, Njemačkoj, Sloveniji, Bugarskoj i drugim zemljama te se svugdje afirmirala kao istinski teatarski hit.

 

Uloge:

Gospođa Zdenka Smočilović - Anita Matić Delić

Gospodin Brkić - Damir Poljičak

Gospodin Jurić - Željko Königsknecht



Pročitajte još iz rubrike - Kazalište:


Sljedeći unos:
Utorak , 02.10.2018
VITEZ BEZ KONJA


Prethodni unos:
Utorak , 03.07.2018
DANI SMIJEHA, 3-6. srpnja 2018.


Arhiva članaka - kazalište
Sa današnjim danom smo objavili 309 članaka na web stranicama u kategoriji kazalište!
Pregledajte sve objave