SPEKTAKL „LABUĐE JEZERO“ CARSKOG RUSKOG BALETA DOLAZI U VUKOVAR

08.07.2017

Carski ruski balet iz Moskve, jedan od najvećih i najpoznatijih baletnih ansambala na svijetu, 8. srpnja 2017. stiže u Vukovar gdje će s početkom u 21h u perivoju dvorca Eltz izvesti umjetnički spektakl “Labuđe jezero”.

Plesni ansambl Carskog ruskog baleta osnovan je 1994. godine, a danas broji preko 40 umjetnika iz najboljih baletnih škola Rusije. Djeluju pod mentorstvom uglednih baletnih učitelja, a njihov bogati repertoar, virtuozna plesna umijeća te gostovanja diljem svijeta svrstavaju ih u sam vrh svjetske baletne scene.

„Labuđe jezero“ P. I. Čajkovskog priča je o princu Siegfriedu koji se zaljubljuje u kraljicu labudova Odette. Kako je prekrasna Odette pod kletvom zlog čarobnjaka Rothbarta, Siegfried joj obećava da će se vratiti po nju i spasiti ju, no čarobnjakova kći Odile vodi princa na pogrešan put. Hoće li princ pronaći svoju pravu ljubav te hoće li dobro pobijediti zlo saznajte 8. srpnja u perivoju dvorca Eltz u Vukovaru.

Cijena ulaznice iznosi 110 kn za parter te 320 kn za ložu, uz poseban popust od 20% za ulaznice kupljene do 15. lipnja. Ulaznice se mogu kupiti preko sustava www.ticketshop.hr te na blagajni Hrvatskog doma Vukovar radnim danima od 9-14h (telefon: 032/450-679). Blagajna će 13. i 14. lipnja raditi od 9-16h. 

Djeca do 6 godina te stopostotni invalidi imaju slobodan ulaz, dok uz iskaznicu umirovljenici i studenti imaju stalan popust od 30%.


Carski ruski balet
Labuđe jezero
Skladatelj: Petar Iljič Čajkovski
Koreografija: L. Ivanov - M. Petipa
Solisti: Lina Seveliova i Nariman Bekzhanov

 



Pročitajte još iz rubrike - Novosti:


Sljedeći unos:
Srijeda , 05.07.2017
DANI SMIJEHA


Arhiva članaka - novosti
Sa današnjim danom smo objavili 276 članaka na web stranicama u kategoriji novosti!
Pregledajte sve objave