(SLUČAJNI) PERVERZNJAK

20.01.2017

Vinkovačko kazalište gostuje u Hrvatskom domu Vukovar s predstavom (SLUČAJNI) PERVERZNJAK u petak, 20. siječnja 2017. u 20 sati. Cijena ulaznice: 40 kn parter, 30 kn balkon.

 

Ako ulaznicu kupite do srijede, 18. siječnja, na dar dobivate ulaznicu za predstavu BUBA U UHU koja igra u srijedu u 20 sati!

 

Predstavu je režirao Goran Grgić, a igra Vladimir Andrić.

 

 

“(Slučajni) Perverznjak” duhovita je životna priča o seksualnom sazrijevanju koja oduševljava publiku diljem svijeta. Vrlo zabavan tekst govori o ozbiljnim stranama naizgled bezazlene priče o ovisnosti o pornografskim filmovima. To je jednako tako priča o odrastanju, upoznavanju seksualnosti i uklapanju u „normalan“ život, raznovrsniji od ovisničke utopije. Uz dobru dozu lascivnosti i još više humora PERVERZNJAK dira svačiju uspomenu pa tako nudi način na koji porok ostaje po strani od glavne matice vlastita života. Tek po strani – koliko god se borili, porok odnosno ovisnost ostaje. Andrew Goffman je ovu monodramu napisao 2005. god. Svjetsku premijeru je imala na Times Squareu u New Yorku. Trenutno se predstava izvodi u 14 zemalja, na 4 kontinenta.

 

NE PREPORUČA SE OSOBAMA MLAĐIM OD 15 GODINA!




Pročitajte još iz rubrike - Kazalište:


Sljedeći unos:
Četvrtak , 26.01.2017
TRI JABLANA


Prethodni unos:
Subota , 21.01.2017
FROZEN: ZALEĐENO KRALJEVSTVO


Arhiva članaka - kazalište
Sa današnjim danom smo objavili 309 članaka na web stranicama u kategoriji kazalište!
Pregledajte sve objave