OBRAČUN S AKTUALNOM VLASTI

15.11.2014

Javna ustanova u kulturi Hrvatski dom Vukovar i Matica hrvatska pozivaju vas na predstavljanje knjige Tihomira Dujmovića HRVATSKA U RALJAMA DJECE KOMUNIZMA u Ružičkinoj kući - u subotu, 15.11. u 19.30 sati.

 

Najnovija knjiga novinara i publicista Tihomira Dujmovića koja je izašla ovih dana i na promocijama napunila dvorane širom Hrvatske zapravo, donosi detaljnu analizu dosadašnje vlasti Kukuriku koalicije i mandata aktualnog Predsjednika.


Kako piše Nino Raspudić u recenziji : “Dujmovićeva nova knjiga obračun je bez rukavica s „Djecom komunizma“ i podignuti će puno, prije svega „crvene prašine“.

 

Skenirajući ovu vlast doslovno od prvog dana, analizirajući sve njihove afere i ključne poteze, Dujmović u knjizi kako piše drugi recenzent dr. Goran Marić zapravo, „skalpelski razotkriva političke klase, njihovo skromno znanje i svu moralnu sakatost“.

 

Treći recenzent. Dr. Andrija Hebrang u recenziji između ostaloga donosi: “Najnovije djelo Tihomira Dujmovića je knjiga istine o Hrvatskoj. Daje odgovor na pitanje koje nam često postavljaju strani političari, kako je moguće da pobjednička Hrvatska iz devedesetih padne na političko, ekonomsko i moralno dno!“.
Na jedva nešto manje od 400 stranica Dujmović analizira današnje stanje države ističući da će u slučaju da ova politika dobije još jedan mandat, hrvatska država ostati jedino zemljopisni pojam. Pri kraju knjige nalazi se i poseban tekst pod nazivom „Idealizam kojeg više nema“ posvećen Zvonku Bušiću.



Pročitajte još iz rubrike - Novosti:


Sljedeći unos:
Petak , 14.11.2014
RATNI STRIP I ILUSTRACIJE NENADA BARINIĆA


Prethodni unos:
Petak , 14.11.2014
Vukovar - mjesto posebnog pijeteta


Arhiva članaka - novosti
Sa današnjim danom smo objavili 276 članaka na web stranicama u kategoriji novosti!
Pregledajte sve objave