Ivica i Marica

03.09.2012

Dječje kazalište Branka Mihaljevića iz Osijeka gostuje u Hrvatskom domu Vukovar s predstavom "Ivica i Marica" – u četvrtak, 6. rujna 2012. u 10 i u 12 sati.

 

Predstava je namijenjena organiziranom posjetu djece iz vrtića i prvih razreda vukovarskih osnovnih škola. To je dar Grada Vukovara i Javne ustanove u kulturi Hrvatski dom Vukovar najmlađima za uspješan početak pedagoške i školske godine.

 


Kazalište o predstavi kaže: "Naslov ovog dramoleta isti je kao u bajci braće Grimm. Priča je ista, i njezini junaci, ali svejedno u ovoj je predstavi sve drugačije. Tu je zlobna maćeha, otac dobar kao kruh, mekan i neodlučan poput tijesta. Tu su Ivica i Marica, znatiželjni i (ne) spretni. Tu je i prijazna tetka Ždera koja od Ivice želi pripraviti sočnu pečenku."

 


Igraju: Đorđe Dukić, Areta Ćurković, Ivica Lučić, Zvjezdana Bučanin, Lidija Helajz, Snježana Ivković, Aleksandra Colnarić, Inga Šarić.

 


Redatelj: Robert Waltl; dramaturg: Ivica Buljan; skladatelj i autor songova: Arsen Dedić; scenski pokret: Irma Omerzo; kostimograf: Ana Savić-Gecan; scenografija: Numen; oblikovanje svjetla: Zoran Najdenović; step korake uvježbao: Antun Marinić; korepetitor: Davor Dedić.


Pročitajte još iz rubrike - Kazalište:


Sljedeći unos:
Ponedjeljak , 18.06.2012
Premijera PRIČAM TI PRIČU


Prethodni unos:
Srijeda , 19.09.2012
Jednostavno komplicirano


Arhiva članaka - kazalište
Sa današnjim danom smo objavili 307 članaka na web stranicama u kategoriji kazalište!
Pregledajte sve objave