LJUBAVNA PISMA

24.02.2023

Kazalište Planet Art gostuje s predstavom LJUBAVNA PISMA u Hrvatskom domu Vukovar u petak, 24. veljače 2023. godine. Početak je u 19 sati, a cijena ulaznice 7 eura (52,74 kune). Prodaja, informacije i rezervacije na blagajni radnim danom (pon-pet) 10-13 sati i dva sata prije predstave. Tel. blagajne (u isto vrijeme) 450-679.

 

Jedna od najljepših ljubavnih priča ikad ispisanih. „Gledaš predstavu nepomično i samo čekaš što će se sljedeće dogoditi“, „sat i 15 proleti kao u trenu“, „Duhovito i dirljivo“, „Vrhunske glumačke uloge“, „Nešto potpuno novo“, „Jedna od najboljih predstava u zadnjih deset godina“ , „Doći ću ponovo“ – samo su neki od komentara gledatelja prema kojima se ovoj predstavi može predvidjeti dug život na daskama i status kazališnog hita.

 

Originalan izričaj predstave i minimalistički scenski postav u prvi plan su donijeli svo bogatstvo priče i omogućili glumcima inspirativna glumačka ostvarenja. Priča o velikoj ljubavi Melisse i Andyja, u kojoj svi prepoznajemo i svoje ljubavi, očito nikoga nije, a vjerojatno ni neće ostaviti ravnodušnim.

 

Tekst: Albert Ramsdell Gurney. Adaptacija, režija i gluma: Slavica Knežević i Marko Torjanac.

 

Više: Planet Art - Ljubavna Pisma



Pročitajte još iz rubrike - Novosti:


Sljedeći unos:
Srijeda , 08.03.2023
BESPLATNE EDUKACIJE


Prethodni unos:
Srijeda , 08.02.2023
DJEČJA SRIJEDA - POGLED U OGLEDALO


Arhiva članaka - novosti
Sa današnjim danom smo objavili 278 članaka na web stranicama u kategoriji novosti!
Pregledajte sve objave