KAKO I ZAŠTO UBITI MUŽA

01.04.2022

Komedija KAKO I ZAŠTO UBITI MUŽA u produkciji Duška Srijemca u kojoj glume Nataša Aksentijević i Pedja Damjanović igra u petak, 1. travnja 2022. godine u Hrvatskom domu Vukovar, koji je za predstavu iznajmio dvoranu, tehniku i uslugu prodaje ulaznica. Početak je u 20 sati, ulaznica 70 kuna, radno vrijeme blagajne od ponedjeljka do petka 10-13 sati i 2 sata prije predstave, tel. blagajne 450-679.

 

Iz promidžbenog materijala predstave:

 

hit komedija

„KAKO I ZAŠTO UBITI MUŽA“

trajanje 75 minuta

Glume: Nataša Aksentijević i Pedja Damjanović

Režija i adaptacija: Rade Vukotić

Produkcija: Duško Srijemac

 

Komedija o milijun razloga zašto ubiti muža, nastala je nakon burne reakcije nježnog spola na priručnik ,,Kako i zašto ubiti suprugu”. Naime autor ovog dela Antonio Amuri optužen je za muški šovinizam, posle čega je usledio i priručnik namenjen damama.

 

U ovoj urnebesnoj komediji žene će uspeti da pronađu na koji tip muža su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga, od kućnog majstora, hipohondra, seksualnih manijaka, razmaženih kretena – navode organizatori.

 

Ova komedija prema romanima talijanskog književnika Antonia Amurria do sada je realizirana na brojnim pozornicama, a duhovito opisani verbalni okršaji u braku prepunom trzavica nasmijali su publiku u svim dvoranama.

 

Ulogu supruga tumači Peđa Damjanović, a izmedju ostaloga ima zapaženu ulogu u zabavno glazbenom  igranom programu  „Čađava mehana“.

 

Žensku stranu ispričat će glumica Nataša Aksentijević.

 

Redatelj predstave je Radomir Rade Vukotić. 1971. godine upisuje fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu u klasi Predraga Bajčetića. Po diplomiranju 1975. godine postaje stalni član Pozorišta na Terazijama.

 

Radio je kao asistent režije velikim jugoslavenskim rediteljima: Soja Jovanović, Želimir Orešković, Radoslav Dorić, Aleksandar Đorđević. 1990. godine otvara prvu umjetničku radionicu za pozorište, film, radio i televiziju PRIZOR u bivšoj Jugoslaviji.



Pročitajte još iz rubrike - Kazalište:


Sljedeći unos:
Petak , 08.04.2022
KORAK PO KORAK


Prethodni unos:
Srijeda , 23.03.2022
GLE, KAKO DAN LIJEPO POČINJE - OTKAZANO ZBOG BOLESTI!


Arhiva članaka - kazalište
Sa današnjim danom smo objavili 309 članaka na web stranicama u kategoriji kazalište!
Pregledajte sve objave