8.10. - VEČER KOMEDIJE - PREMIJERA "VRUĆEG VRTULJKA"

08.10.2021

Premijera VRUĆEG VRTULJKA, nove profesionalne predstave Scene Martin Hrvatskog doma Vukovar, održat će se u petak, 8. listopada 2021. na VEČERI KOMEDIJE u Hrvatskom domu. Osim domaće premijere, publiku će u sklopu istog programa zabaviti i Sinjsko pučko kazalište s predstavom A ŠTO RADE ROMEO I JULIJA. Ukupan program počinje u 19 sati i traje nešto manje od dva sata.

 

S obzirom na epidemiološke mjere koje su na snazi broj gledatelja bit će ograničen. Ulaznice će biti u prodaji na blagajni Hrvatskog doma od ponedjeljka, 4. listopada. Blagajna radi od 10 do 13 sati te 2 sata prije predstave (tel. blagajne 450-679). Cijena ulaznice (uključuje obje predstave) iznosi 30 kuna.

 

VRUĆI VRTULJAK, komedija u potrazi za sretnim završetkom, nastala je po motivima svjetski popularnog komada "Reigen" austrijskog književnika Arthura Schnitzlera. U našoj verziji te prpošne kazališne studije o moralu te različitim muško-ženskim kombinacijama i komplikacijama dvoje glumaca - Dragana Žarković i Željko Mandić - igraju svatko po nekoliko uloga. Adaptaciju teksta i režiju potpisuje Dalibor Jurišić, a dizajn svjetla Matej Nadovski.

 

Komedija A ŠTO RADE ROMEO I JULIJA Sinjskog pučkog kazališta, u režiji Željka Viculina, nastala po motivima teksta svjetskog klasika humora Ephraima Kishona, na scenu izvodi Romea i Juliju, Lukreciju i Lorenca, Romeovu majku, dadilju, šaptača i Billyja Shakespearea.




Pročitajte još iz rubrike - Novosti:


Sljedeći unos:
Subota , 23.10.2021
NA KOMADIĆU EUROPE


Prethodni unos:
Petak , 24.09.2021
ŠOKAČKI DIVANI


Arhiva članaka - novosti
Sa današnjim danom smo objavili 278 članaka na web stranicama u kategoriji novosti!
Pregledajte sve objave