UPISI U DRAMSKI STUDIO, za sve od 7 do 25 godina

03.10.2020

Hrvatski dom Vukovar poziva sve zainteresirane u dobi od 7 do 25 godina na upis u novu sezonu Dramskog studija, koji je ove godine za sve polaznike besplatan. Upis će se održati u Hrvatskom domu u subotu, 3. listopada 2019. godine u 17 sati. 

 

Hrvatski dom Vukovar provodi besplatne radionice Dramskog studija. O čemu je riječ?

Hrvatski dom Vukovar već dugi niz godina uspješno provodi program Dramskog studija za učenike osnovnih škola. Svake godine imamo 20-30 redovitih polaznika koji stvaraju novi kulturni sadržaj u gradu, odnosno sudjeluju u produkciji nove kazališne predstave. Pritom se upoznaju s radom kazališta, kreiranju scene i razvijaju nove vještine. Zahvaljujući tome, ovaj je program prepoznat i uvršten u projekt Cooltura, kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.330.560,76 kn te je naredne dvije školske godine besplatan za sve polaznike.

 

Tko sve može sudjelovati i kad će se održavati?

U programu Dramskog studija mogu sudjelovati svi zainteresirani učenici osnovnih i srednjih škola te mladi do napunjene 25 godine koji su razvili interes prema kazalištu, žele vježbati dikciju, ponašanje na sceni, upoznati funkcioniranje kazališta, družiti se. Radionice će se održavati subotom, a upis je 3. 10. 2020. u 17 sati. Radionice su prilagođene njihovom uzrastu (učenici su podijeljeni u 2 starosne skupine) i rezultirat će produkcijom predstave. Mogu sudjelovati učenici koji su dolazili i prethodnih godina, a pozivamo i nove članove da nam se priključe.

 

Više informacija: anakustura.hd @ gmail . com



Pročitajte još iz rubrike - Aktivnosti:


Sljedeći unos:
Petak , 03.09.2021
ŽENSKI PJEVAČKI ZBOR HRVATSKOG DOMA


Prethodni unos:
Petak , 25.09.2020
POKREĆEMO ŽENSKI ZBOR


Arhiva članaka - aktivnosti
Sa današnjim danom smo objavili 37 članaka na web stranicama u kategoriji aktivnosti!
Pregledajte sve objave