FILMSKE RADIONICE NA VFF-u - OTKAZANO

24.08.2020

S obzirom na to što će se ovogodišnji VFF održati online, najavljene radionice se otkazuju.

 

 

 

STARA VIJEST:

 

Pozivamo vas na filmske radionice koje će se održati u sklopu ovogodišnjeg Vukovar film festivala. Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete na hrvatski.dom.vukovar@vu.t-com.hr najkasnije do 20. kolovoza 2020.godine.

 

RADIONICA "OD IDEJE DO REALIZACIJE"

Radionica za srednjoškolce, filmske entuzijaste sa ili bez iskustva, koji žele snimiti svoj film. Kroz praktičan rad polaznici će sudjelovati u svim fazama nastanka filma, od scenarija i knjige snimanja, preko snimanja tijekom kojeg će se iskušati kao glumci, redatelji, scenografi i snimatelji, do montaže snimljenog materijala, odnosno - slike, tona, efekata i glazbe. Cilj je u potpunosti izraditi kratki igrani film u trajanju 5-15 minuta koji će biti prikazan na završnoj večeri Vukovar film festivala.

Maksimalan broj polaznika: 8

Vrijeme: od 24. do 30. kolovoza 2020. (7 dana)

Voditelj: Ivan Salaj

 

RADIONICA 1-MINUTNOG FILMA U 1 KADRU

Radionica za sve od 10 do 14 godina. Polaznici radionice osmislit će ideju, napisati scenarij i knjigu snimanja, probati te potom snimiti kratki jednominutni igrani film u jednom kadru. Neki od sudionika će pisati, neki režirati, neki snimati, a neki glumiti. Po završetku snimanja odabrat će se najbolja repeticija, dodati špice i filmić će biti spreman za prikazivanje na zatvaranju VFF-a. Osim praktičnog dijela, polaznici će tijekom radionice savladati i neka osnovna teorijska znanja.

Maksimalan broj polaznika: 15

Vrijeme: od 26. do 30. kolovoza 2020. (5 dana)

Voditelj: Zvonimir Rumboldt


Pročitajte još iz rubrike - Aktivnosti:


Sljedeći unos:
Petak , 25.09.2020
POKREĆEMO ŽENSKI ZBOR


Prethodni unos:
Subota , 28.09.2019
UPISI U DRAMSKI STUDIO 2019/2020.


Arhiva članaka - aktivnosti
Sa današnjim danom smo objavili 37 članaka na web stranicama u kategoriji aktivnosti!
Pregledajte sve objave