PUBLIKA TO VOLI & ISPOD POVRŠINE

27.10.2018

Draga publiko, u ovu subotu, 27. listopada, pripremamo vam pravu kazališnu poslasticu! Vidimo se u Hrvatskom domu Vukovar u 19 sati - ulaz je slobodan.

 

U goste nam dolazi najbolja predstava ovogodišnjeg Festivala hrvatskih kazališnih amatera - ISPOD POVRŠINE koprivničkog Ludens teatar, tj. odrasle skupine njihova dramskog studija koja se zove Kaotis teatralis. Predstavu, koja je dobila i nagradu za najbolju režiju i u kojoj igra 18 glumica i glumaca, zaigrani Koprivničani najavljuju ovako: "Što to grebe ispod površine ljudske psihe? Što leži u dubinama ljudskih duša? Što znači biti normalan? Ubijaju li nas problemi ili nas čine jačima? Treba li pričati o njima ili ih stavljati sa strane, potiskivati? Uz pomoć ozbiljnog liječničkog tima predstava pokušava odgovoriti na ova i slična pitanja."

 

Osim toga, najavili smo vam i svečanu premijeru naše predstave PUBLIKA TO VOLI. Predstava će biti odigrana, kao znak dobrodošlice gostima, zato što smo vam obećali, zato što u nedjelju igramo u Bošnjacima i zato što "the show must go on" - ali ovaj put ne kao svečana premijera, nego u nešto skraćenom obliku kao javna proba. Naime uslijed spleta okolnosti, jednog izvanrednog poslovnog puta i naročito jednog smrtnog slučaja, ovaj vikend nemamo troje glumaca. Igrat ćemo u oslabljenom sastavu, ali i dalje sa srcem i s vama, publikom, na pameti. (Do kraja godine, kad se svi glumci ponovno budu na okupu, pozvat ćemo vas na pravu svečanu premijeru.)Dođite u subotu da zajedno uživamo u kazališnom druženju!

 

 

 

 

STARA NAJAVA:

 

Svečana premijera komedije PUBLIKA TO VOLI, nanovije predstave vukovarskih amatera, održat će se zajedno s gostovanjem predstave ISPOD POVRŠINE koprivničkog Ludens teatra - u subotu, 27. listopada 2018. godine. Program počinje u 19 sati.

 

Ulaznice se ne naplaćuju, ali gledatelji mogu ostaviti dobrovoljni prilog za glumce.

 

Predstava PUBLIKA TO VOLI u Vukovaru je pretpremijerno izvedena ove godine u lipnju, a u međuvremenu je gostovala u Sinju, Otoku, Đakovu i Iloku, a slijede Bošnjaci, Našice i dr. Riječ je o komediji, nastaloj prema motivima teksta "Old Saybrook" Woodyja Allena.

 

ISPOD POVRŠINE koprivničkog Ludens teatra, odnosno starije skupine njihovog dramskog studija koja se naziva Kaotis tetralis, ove je godine na Festivalu hrvatskih kazališnih amatera na državnoj razini proglašena najboljom predstavom u cjelini, a osvojila je i nagradu za režiju.

 

 




Pročitajte još iz rubrike - Kazalište:


Sljedeći unos:
Četvrtak , 29.11.2018
RICHARD III GRBAVI


Prethodni unos:
Srijeda , 24.10.2018
RODIJACI


Arhiva članaka - kazalište
Sa današnjim danom smo objavili 309 članaka na web stranicama u kategoriji kazalište!
Pregledajte sve objave