SARMICA

28.06.2016

SARMICA, komedija Milana Grgića u režiji Zorana Mužića i produkciji Kazališne grupe Lectirum, gostuje na Danima smijeha u Hrvatskom domu Vukovar - u utorak, 28. lipnja 2016. u 21 sat. Cijena ulaznice: 30 kuna - prodaja na blagajni Hrvatskog doma 10 - 13 sati i 2 sata prije predstave.

 

Glume: Kenija Pajić, Duško Valentić, Mladen Čutura 

 

Postariji gospodin, arhitekt,  Saša (Duško Valentić) oženio se mladom studenticom Vesnom. U početku je sve bilo lijepo, ali nevolje su krenule kada je Vesni postalo dosadno pa je odlučila zabavu potražiti u klubovima i kafićima gdje se susreće sa svojim društvom. Ljubomorni je  Saša odlučio pratiti Vesnu  kako bi saznao s kim se druži,  gdje zalazi i što radi. Pratio ju je  danima, a nakon jednog takvog praćenja pobijedila ga je prehlada  jer je cijeli dan stajao na kiši bez kišobrana, špijunirajući Vesnu.

 

U nevolji mu pomaže bivša žena Kristina  ( Ksenija Pajić) koja mu pripravlja kamilicu za inhaliranje i uređuje kuću. Kristini je Saša još uvije drag, pomalo ga žali zbog nevolje u kojoj se našao i stalno Sašu ispituje što se događa izmedu njega i Vesnice.

 

Što se događa s Vesnom i Sašom prati i susjed  Pero Pavlović-Puška ( Mladen Čutura) , umirovljeni policajac, stručnjak za praćenje.

 

On već dulje vrijeme špijunira susjeda Sašu, a nakon praćenja mu odluči ponuditi svoje profesionalne usluge. On će umjesto Saše profesionalno pratiti Vesnu i sve će mu svako jutro referirat: gdje je bila, s kim je bila, što je radila i kako se ponašala.

 

Tu počinje urnebesna komedija sa sretnim završetkom!



Pročitajte još iz rubrike - Kazalište:


Sljedeći unos:
Srijeda , 29.06.2016
BUBA U UHU U VUKOVARU


Prethodni unos:
Ponedjeljak , 27.06.2016
Gostovanje u Šibeniku


Arhiva članaka - kazalište
Sa današnjim danom smo objavili 307 članaka na web stranicama u kategoriji kazalište!
Pregledajte sve objave